Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ στην 27η Agrotica 2018
  • Δημοσιεύθηκε την 15η Φεβρουαρίου 2018

Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ στην 27η Agrotica 2018

Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου άνοιξε τις πύλες της στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης η 27η Κλαδική Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων Agrotica 2018. Το ενδιαφέρον του αγροτικού κλάδου και υπήρξε μεγάλο και η συμμετοχή των εκθετών ξεπέρασε κάθε προηγούμενη διοργάνωση.

Η φετινή Agrotica, σύμφωνα με τους διοργανωτές, ήταν η μεγαλύτερη όλων των τελευταίων χρόνων και κάλυψε συνολικά 39.000 τ.μ. στεγασμένων εκθεσιακών εγκαταστάσεων. Οι εκθέτες ανήλθαν σε 1.950 από 45 χώρες και οι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες αυξήθηκαν 100%. Η αυξημένη παρουσία και το μεγάλο ενδιαφέρον του αγροτικού κόσμου, αποτυπώθηκε με την αύξηση της προσέλευσης των επισκεπτών κατά 20% σε σχέση με το 2016.

Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ, ηγέτιδα δύναμη στη θρέψη των καλλιεργειών και συνεπής στη δέσμευσή της να πρωταγωνιστεί στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων της γεωργίας στη χώρα μας, συμμετείχε στην Agrotica 2018 με δύο περίπτερα, που κέρδισαν τις εντυπώσεις του κοινού και βραβεύτηκαν, για τον πρωτότυπο σχεδιασμό και την υψηλή αισθητική τους, ως τα καλύτερα περίπτερα της έκθεσης αποσπώντας το 1ο βραβείο των διοργανωτών.

Η προσέλευση Ελλήνων και ξένων επισκεπτών και το ενδιαφέρον τους για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Παραγωγοί και γεωτεχνικοί, συζήτησαν με τα στελέχη και τη διοίκηση της εταιρείας, αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις και τις προοπτικές στον αγροτοδιατροφικό κλάδο, συζήτησαν για τις σύγχρονες τάσεις στην έρευνα και την εφαρμοσμένη θρέψη των καλλιεργειών, και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα καινοτόμα προϊόντα της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ και να ενημερωθούν για τα πολλαπλά ποιοτικά και τεχνικά τους πλεονεκτήματα.

Στο περίπτερο των κοκκωδών λιπασμάτων, η προσοχή των επισκεπτών επικεντρώθηκε στα κορυφαία λιπάσματα Nutrammon, Nitrocan, Fertammon, Nutriphos, Nutrifert, Complefert και NutrActive, που διακινεί η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον ηγετικό τους ρόλο στην αγορά και την εξαιρετική τους απήχηση στους καταρτισμένους γεωτεχνικούς και τους παραγωγούς της χώρας μας.

Μεγάλο υπήρξε το ενδιαφέρον παραγωγών, γεωπόνων αλλά και πολλών μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας που παραβρέθηκαν στο περίπτερο των υδατοδιαλυτών λιπασμάτων, για τις σειρές Comple-Fert Drop, Nutri-Fast Drop και Premium line, για τα χηλικά ιχνοστοιχεία FerroSol και Microspeed και για τους νέας γενιάς βιοδιεγέρτες Algatonic και Aminomaxx, που αναπτύσσει τον τελευταίο χρόνο η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ. Όλα τα προϊόντα απέσπασαν κολακευτικά σχόλια, για την καλλιεργητική τους αξία, την καινοτόμα σύνθεση και την υψηλή τους αποτελεσματικότητα στα προγράμματα θρέψης των καλλιεργειών.

Η σταθερή αξία της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ, τα Αζωτούχα λιπάσματα, για ακόμη μια φορά έδειξαν ότι αποτελούν αναντικατάστατο εργαλείο για τους παραγωγούς και την πιο αξιόπιστη λύση για την επιφανειακή λίπανση των καλλιεργειών.

Από την δική μας πλευρά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους του επισκέπτες που μα τίμησαν με την παρουσία τους. Να τους διαβεβαιώσουμε ότι μας εμπνέουν να συνεχίσουμε αταλάντευτα την πορεία που ξεκινήσαμε πριν από τρία χρόνια. Να εμβαθύνουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους της γεωργίας, παρέχοντας τους κορυφαία λιπάσματα, ποιοτική πληροφόρηση και ολοκληρωμένες λύσεις, που αυξάνουν τις αποδόσεις, βελτιώνουν την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και σέβονται το περιβάλλον. Θέτοντας στην υπηρεσία τους τις δομές και το υψηλά καταρτισμένο προσωπικό της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ, φιλοδοξούμε να γίνουμε ο προσωπικός σύμβουλος κάθε παραγωγού και ο μακροπρόθεσμος και αξιόπιστος συνεργάτης κάθε γεωτεχνικού στη Χώρα μας.