Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ μέλος της ΕFMA
  • Δημοσιεύθηκε την 12η Αυγούστου 2016

Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ μέλος της ΕFMA

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ γίνεται μέλος της EFMA

Η ΕΛΛΑΓΡΑΛΙΠ ΑΕΒΕ είναι η ηγέτιδα βιομηχανία παραγωγής και εμπορίας λιπασμάτων στην Ελλάδα και από τον Ιούλιο του 2016 αποτελεί μέλος της E.F.M.A.

Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ είναι η κορυφαία παραγωγός λιπασμάτων στην Ελλάδα και το όνομα της είναι άμεσα συνδεδεμένο με την επιτυχημένη πορεία της Ελληνικής Γεωργίας. Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ μέσω της λειτουργίας της στοχεύει στην παραγωγή υψηλής ποιότητας λιπασμάτων, που καλύπτουν το σύνολο των απαιτήσεων της σύγχρονης γεωργίας, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ αναγνωρίζει ότι το μέλλον της γεωργίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την αειφόρο ανάπτυξη και την περιβαντολογική ισορροπία. Με αυτόν τον γνώμονα απαντά στις προκλήσεις της εποχής μας, βελτιώνοντας παραπέρα τα προϊόντας της και τις καλλιεργητικές τεχνικές. Η συνετή και αποτελεσματική διαχείριση, των θρεπτικών στοιχείων και των λιπασμάτων, αποτελεί κύριο μέλημα της Ευρωπαϊκής γεωργία. Η ΕFMA στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της την ανάπτυξη της ποιότητας της γεωργίας, μέσα από πρακτικές σωστής διαχείρισης και λειτουργίας.

«Είμαστε ευτυχείς που γινόμαστε μέλος της IFMA. Η ένωση απαρτίζεται από τις καλυτερες βιομηχανίες παραγωγής λιπασμάτων στην Ευρώπη και μέσω της συνεργασίας μας με τα υπόλοιπα μέλη, προσδοκούμε να γίνουμε και εμείς αρωγός-οδηγός του Ευρωπαϊκού γεωργικού τομέα.»

Κουλουρά Θεοδώρα
Αναπληρώτρια Διευθύντρια Εργοστασίου
ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ

Προσδοκούμε σε μακρόχρονη συνεργασία με την ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ και είμαστε στην ευχάριστή θέση να την καλωσορίσουμε το νεότερο ελληνικό μέλος μας.

Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ EFMA

H ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ είναι η μοναδική Παραγωγός και εμπορική εταιρεία λιπάσματος στην Ελλάδα. Κατέχει ηγετική θέση στην αγορά από πλευράς πωλήσεων και κάλυψης δικτύου. Η ποιότητα των λιπασμάτων της κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες σε παγκόσμιο επίπεδο και το όνομα της συνδέεται άρρηκτα με την ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας.

Η τεχνογνωσία και η εξειδικευμένη μέθοδος παραγωγής που εφαρμόζουμε στις μονάδες μας, καθιστούν τα λιπάσματα μας μοναδικά και καινοτόμα για τη θρέψη- λίπανση των καλλιεργειών. Τα προϊόντων μας αναγνωρίζονται από διεθνείς οίκους, traders και καταναλωτές, για τα πολλαπλά πλεονεκτήματα και τα άριστα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.

Με μια ολοκληρωμένη σειρά απλών Αζωτούχων- Σύνθετων πολυθρεπτικών και Σταθεροποιημένων λιπασμάτων, καλύπτουμε όλες της απαιτήσεις της σύγχρονης γεωργίας και αυξάνουμε την αποδοτικότητα των καλλιεργειών, ελαχιστοποιώντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Σήμερα, που θεμελιώδη αρχή για την αγροτική οικονομία και τις εισροές της είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, με την παραγωγή προϊόντων και την αξιοποίηση μεθόδων φιλικών προς το περιβάλλον, η EFMA, έχοντας ως κύριο μέλημα την βελτίωσης της Ευρωπαϊκής γεωργίας, στην κατεύθυνση της αειφόρου ανάπτυξης, της περιβαλλοντικής ισορροπίας και της εξοικονόμησης φυσικών πόρων και ενέργειας, χαιρετίζει τις προσπάθειες της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ και την εντάσσει, από τον Ιούλιο του 2016, στα μέλη της ως την μοναδική Ελληνική εταιρεία, που συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Ένωση Παραγωγών Λιπάσματος.