• Δημοσιεύθηκε την 23η Φεβρουαρίου 2016

Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ στην 26η Agrotica 2016

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου άνοιξε τις πύλες της στο κοινό, η 26η Κλαδική Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων Agrotica 2016, η οποία πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές στη φετινή Έκθεση, φιλοξενήθηκαν 1.400 Εκθέτες σε μια έκταση 30.000 τ.μ. στεγασμένου χώρου. Ο αριθμός των επισκεπτών αυτές τις 4 ημέρες, πλησίασε τον αριθμό των επισκεπτών που επισκέπτονται την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που οργανώνεται κάθε Σεπτέμβριο στον ίδιο χώρο.

Στην φετινή Agrotica, εκτός από τις Ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Αγροτική Οικονομία, το παρόν έντονα έδωσαν και Εκθέτες από χώρες όπως την Κίνα, Ιταλία, Τσεχία, Η.Π.Α., Κορέα και Καναδά.

Από την Agrotica 2016 δεν θα μπορούσε να λείπει η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ, η οποία ένα χρόνο σχεδόν μετά τη δραστηριοποίηση της στον Ελληνικό αγροτικό χώρο έχει ήδη συνδέσει το όνομα της άρρηκτα με την ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας.

Η παρουσία της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ στην φετινή Agrotica 2016 ήταν εντυπωσιακή. Σε ένα περίπτερο 128 τ.μ. για τέσσερεις ημέρες η προσέλευση των επισκεπτών - συνεργατών της (Ελλήνων και ξένων) ήταν συνεχής και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Οι επισκέπτες είχαν τη ευκαιρία να δουν και να συζητήσουν με το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας την μεγάλη γκάμα των προϊόντων, την νέα φιλοσοφία στην προώθηση και την τεχνική στήριξη τους, τις επανασχεδιασμένες συσκευασίες και κυρίως τα νέα καινοτόμα προϊόντα που παρουσίασε η εταιρεία.

Συγκεκριμένα η νέα σειρά πολυθρεπτικών λιπασμάτων Complefert και τα σταθεροποιημένα λιπάσματα Nutractive, που προσδιορίζουν την τεχνολογική υπεροχή της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ και αντικατοπτρίζουν με τον καλύτερο τρόπο την σταθερή προσήλωση μας στην καινοτομία και τη ποιότητα, βρέθηκαν στο κέντρο του ενδιαφέροντος και απέσπασαν τα θετικά σχόλια των γεωτεχνικών και των παραγωγών που επισκέφτηκαν το περίπτερο.

Οι ανανεωμένες σειρές των Αζωτούχων λιπασμάτων Nutrammon, Nitrocan και Fertammon, επιβεβαίωσαν την φήμη τους ως σταθερή αξία στην συνείδηση των παραγωγών και έδειξαν ότι αποτελούν την πλέον αξιόπιστη λύση για την επιφανειακή λίπανση των καλλιέργειών.

Με υψηλότερη περιεκτικότητα Αμμωνιακού Αζώτου (NH4) σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο λίπασμα, με υψηλότατη διαλυτότητα Φωσφόρου P2O5) και πρόσθετα εμπλουτισμένα με Θεό (S) τα σύνθετα λιπάσματα Nutriphos NP και Nutrifert ΝΡΚ, παρέχουν μοναδικά πλεονεκτήματα στην βασική λίπανση των καλλιεργειών και αποτελούν αναντικατάστατο εργαλείο για την αύξηση των αποδόσεων και των ποιοτικών χαρακτηριστικών της παραγωγής.

Σε μια περίοδο που περισσότερο από ποτέ προβάλει η ανάγκη για μια νέα στρατηγική στην οργάνωση και ανάπτυξη του αγροτικού τομέα, η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ μέσα από την ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων που αυξάνουν τις αποδόσεις, εξοικονομούν πόρους και μειώνουν τις δυσμενείς επιπτώσεις για το περιβάλλον και με σταθερή προσήλωση στο πλευρό των παραγωγών και των γεωπόνων, φιλοδοξεί να αποτελέσει ουσιαστικό μοχλό ανάπτυξης για την Ελληνική Γεωργία.