Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ στην 27η Agrotica 2018
  • Δημοσιεύθηκε την 15η Φεβρουαρίου 2018

Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ στην 27η Agrotica 2018

Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ, ηγέτιδα δύναμη στη θρέψη των καλλιεργειών και συνεπής στη δέσμευσή της να πρωταγωνιστεί στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων της γεωργίας στη χώρα μας, συμμετείχε στην Agrotica 2018.


Agrotica 2018
  • Δημοσιεύθηκε την 19η Ιανουαρίου 2018

Προϊόντα θρέψης στο διεθνές περιβάλλον - Σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις στη θρέψη των καλλιεργειών

Η Διοίκηση και το Προσωπικό της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ σας προσκαλούν να παραβρεθείτε στην εκδήλωση - συζήτηση, που διοργανώνουν στα πλαίσια της Agrotica 2018.


Nutractive olivera
  • Δημοσιεύθηκε την 30η Νοεμβρίου 2017

Νέο καινοτόμο προϊόν, με σταθεροποιημένο Άζωτο, για τη λίπανση της ελιάς

Το NutrActive olivera είναι νέας γενιάς σταθεροποιημένο λίπασμα, με ειδική σύνθεση προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της ελιάς.


Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ στηρίζει τους πυρόπληκτους αγρότες Βατίκων
  • Δημοσιεύθηκε την 20η Ιανουαρίου 2017

Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ στηρίζει τους πυρόπληκτους αγρότες της περιοχής των Βατίκων

Η Αθηνοελιά, που καλλιεργείται εδώ και χιλιάδες χρόνια στην περιοχή των Βατίκων, είναι μία από τις σημαντικότερες ελαιοποιήσιμες ποικιλίες της χώρας μας.


Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ μέλος της ΕFMA
  • Δημοσιεύθηκε την 12η Αυγούστου 2016

Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ μέλος της ΕFMA

Η EFMA, έχοντας ως κύριο μέλημα την βελτίωσης της Ευρωπαϊκής γεωργίας, στην κατεύθυνση της αειφόρου ανάπτυξης, της περιβαλλοντικής ισορροπίας και της εξοικονόμησης φυσικών πόρων και ενέργειας, χαιρετίζει τις προσπάθειες της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ και την εντάσσει, από τον Ιούλιο του 2016, στα μέλη της ως την μοναδική Ελληνική εταιρεία, που συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Ένωση Παραγωγών Λιπάσματος.


Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ στην 26η Agrotica 2016
  • Δημοσιεύθηκε την 23η Φεβρουαρίου 2016

Η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ στην 26η Agrotica 2016

Από την Agrotica 2016 δεν θα μπορούσε να λείπει η ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ, η οποία ένα χρόνο σχεδόν μετά τη δραστηριοποίηση της στον Ελληνικό αγροτικό χώρο έχει ήδη συνδέσει το όνομα της άρρηκτα με την ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας.

Η παρουσία της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ στην φετινή Agrotica 2016 ήταν εντυπωσιακή. Σε ένα περίπτερο 128 τ.μ. για τέσσερεις ημέρες η προσέλευση των επισκεπτών...